Partners EVC Professionals

Samen met onze partners zet EVC Professionals zich in om de waarde van ervaring en competenties in de werkomgeving te erkennen en te benadrukken. We zijn trots op deze samenwerkingen die ons in staat stellen om ons werk op een nog hoger niveau uit te voeren.

VVEA
Als gewaardeerde partner ondersteunt de Vereniging voor Erkende Assessor (VVEA) de EVC Professionals in het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen bij het beoordelen van competenties. Samen streven we ernaar om individuen de erkenning te geven die ze verdienen voor hun vaardigheden en ervaring, wat bijdraagt aan hun professionele ontwikkeling en groei.

RDW

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) speelt een cruciale rol in de mobiliteitssector. In samenwerking met de RDW streeft EVC Professionals ernaar om werknemers in deze sector te helpen bij het erkennen van hun vaardigheden en ervaring, en hen te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling.

VACO

Als de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche, werkt VACO samen met EVC Professionals om vakmensen in de mobiliteitssector te helpen bij het erkennen van hun competenties en het versterken van hun loopbaan. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de kwaliteit en competenties binnen de mobiliteitssector naar een hoger niveau worden getild.

Nationaal Kenniscentrum EVC | Expertisecentrum voor de arbeidsmarkt

Als autoriteit op het gebied van EVC-trajecten, biedt het Nationaal Kenniscentrum EVC onschatbare kennis en ervaring die bijdragen aan de missie van EVC Professionals. Door deze samenwerking kunnen we onze cliënten helpen met de erkenning van hun competenties en het bevorderen van hun loopbaanontwikkeling.

EVC Register (ervaringscertificaat.nl)

Het EVC Register biedt een platform voor het vastleggen en valideren van competenties en ervaring. In samenwerking met het EVC Register helpt EVC Professionals individuen om hun ervaring om te zetten in officiële erkenning, wat bijdraagt aan hun professionele groei.

Hobéon

Hobéon beoordeelt als specialist in kwaliteit en kwaliteitszorg zowel onderwijsinstellingen als individuen, bedrijven, branches en dienstverlenende organisaties.

De volgende stap in jouw carrière?

Ontdek de mogelijkheden, werkwijze en onze maximale ondersteuning

De voordelen van EVC Professionals

Wij gaan uit van maximale ontzorging en halen het maximale uit jouw ervaringen en competenties.

Bij EVC Professionals staan we voor een persoonlijke benadering, maximale ontzorging en professionele ondersteuning bij het uitschrijven van je onderzoek en portfolio. Onze diensten zijn ontworpen om jouw unieke ervaringen en competenties te erkennen en te certificeren. Hieronder volgt een korte uitleg over wat deze drie kernprincipes in de praktijk betekenen voor jou.

Persoonlijke begeleiding

Bij EVC Professionals geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding.

Ieder individu heeft unieke ervaringen en competenties, en daarom verdien jij een persoonlijke aanpak. Onze ervaren assesoren staan klaar om je bij elke stap van het EVC-traject te ondersteunen. We luisteren naar je, leren je kennen en stellen een traject op maat samen dat perfect aansluit bij jouw behoeften en ambities..

Onderzoek & portfolio

Een belangrijk onderdeel van het EVC-traject is het uitschrijven van je onderzoek en het samenstellen van je portfolio.

Dit kan een uitdagend proces zijn, maar bij EVC Professionals hoef je je geen zorgen te maken. Onze begeleiders helpen je bij het verzamelen en documenteren van bewijs van je vaardigheden en ervaringen, zodat jouw portfolio je competenties op de best mogelijke manier weerspiegelt.

Het totaalplaatje dat telt

Bij EVC Professionals kijken we niet alleen naar je werkervaring en competenties die specifiek zijn voor een bepaalde baan of functie. We kijken naar het totale plaatje.

Dat betekent dat we ook de waarde zien in jouw unieke talenten en vaardigheden die misschien niet direct gelinkt zijn aan een specifieke functie. Iedereen heeft iets bijzonders te bieden, en we vinden het belangrijk om dit te erkennen en te waarderen. Ons doel is om een volledig beeld te krijgen van wie jij bent en wat je kunt, zodat we je op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen in jouw EVC-traject.

Wil je eerst meer informatie?

Je kan ons bellen via: +31 641467690 of je vult het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.