EVC Procedures Zorg & Welzijn

EVC, of ‘Erkenning van Verworven Competenties’, gaat over alle dingen die jij al kunt, zelfs als je er geen diploma voor hebt. Het kan zijn dat je iets hebt geleerd op het werk, tijdens vrijwilligerswerk, of door zelf dingen uit te zoeken en te leren.

Zorg en Welzijn is een brede sector. Van werken in een ziekenhuis tot het helpen van mensen thuis, er zijn zoveel verschillende banen. Met EVC kunnen we laten zien wat jij kunt, en ontdekken wat je misschien nog wilt leren. Het is een geweldige manier om te laten zien wat je in huis hebt, en het kan ook werkgevers helpen om te zien wat je te bieden hebt.

Of je nu net begint in de sector, al jaren ervaring hebt, of misschien wel iets heel anders wilt doen, EVC kan je ondersteunen. Het helpt je om te blijven leren, en te groeien in je werk. We nodigen je uit om meer te leren over EVC, en hoe het jou kan helpen in je carrière in Zorg en Welzijn.

Onze specialisaties binnen Zorg & Welzijn

Begeleiders specifieke doelgroepen

 

Typerend voor de persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen is dat zij cliënten van alle leeftijden ondersteunt met meervoudige problematiek.

HBO Jeugd en Gezinsprofessionals (skj)

 

Stuk tekst over dit traject