Jouw ervaring is goud waard

Je hebt ervaring in het repareren en onderhouden van personenauto’s, vaak gaat het om standaard onderhoudsbeurten en eenvoudige reparaties. Je kunt onderdelen (de)monteren, vervangen en afstellen met onder andere uitlees-/ diagnose-apparatuur. Ben je niet het bezit van diploma autotechnicus, maar wil je jouw ervaring laten vastleggen voor een vervolgopleiding of andere doeleinden? Behaal dan je Ervaringscertificaat bij EVC Professionals.

Voordelen van een EVC Procedure

Erkenning van je vaardigheden:

Door een EVC-traject te volgen, krijg je een officiële erkenning van de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan in de personen- en bedrijfswagenbranche. Dit kan je helpen bij het verkrijgen van een nieuwe functie of het volgen van een opleiding.

Persoonlijke groei:

Het EVC-traject biedt je de kans om te reflecteren op wat je hebt geleerd en om nieuwe doelen te stellen voor jezelf. Het kan je helpen om jezelf verder te ontwikkelen en je carrière in de personen- en bedrijfswagenbranche te bevorderen.

Tijdsbesparing:

ls je al veel ervaring en kennis hebt in je vakgebied, kan een EVC-traject je tijd besparen. In plaats van een volledige opleiding te volgen, kun je via een EVC-traject aantonen dat je al over de benodigde vaardigheden beschikt.

Financiële voordelen:

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar voor het volgen van een EVC-traject. Dit maakt het een kostenefficiënte manier om je ervaring en competenties officieel te laten erkennen.

Onze EVC Procedures personen- en bedrijfswagens

Wil je eerst meer informatie?

Je kan ons bellen via: +31 641467690 of je vult het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.