Persoonlijke aanpak staat bij ons voorop!

Waardering voor jouw ervaring en vaardigheden ter bevordering van jouw carrière

EVC Professionals is ontstaan vanuit de visie dat iemand met ervaring, voldoende kennis en vaardigheden dit moet kunnen laten waarderen en van hieruit kan werken aan verdere ontwikkelingen. Onze expertise is geworteld in jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche voor personenauto’s, zware bedrijfswagens en mobiele werktuigen, evenals in de sector Zorg & Welzijn, MBO en HBO Gezins- en jeugdprofessional voor de SKJ-route. Met onze ervaring in het uitvoeren van de EVC-procedures die leiden tot een diploma, hebben we de kennis en ervaring in huis om de EVC-procedure op een correcte en efficiënte manier aan te bieden.

EVC Professionals ‘Ervaringscertificaat’

Er zijn veel mensen die alleen een ervaringscertificaat willen ontvangen, om uiteenlopende redenen. Een veelvoorkomende reden is het verlangen om deel te kunnen nemen aan de opleiding tot APK-keurmeester, of om in de Zorg & Welzijn als begeleider te mogen werken en in aanmerking te komen voor de SKJ-registratie. Bij EVC Professionals bv. staan we klaar om je hierbij te helpen.

De volgende stap in jouw carrière?

Ontdek de mogelijkheden, werkwijze en onze maximale ondersteuning

De voordelen van EVC Professionals

Wij gaan uit van maximale ontzorging en halen het maximale uit jouw ervaringen en competenties.

Bij EVC Professionals staan we voor een persoonlijke benadering, maximale ontzorging en professionele ondersteuning bij het uitschrijven van je onderzoek en portfolio. Onze diensten zijn ontworpen om jouw unieke ervaringen en competenties te erkennen en te certificeren. Hieronder volgt een korte uitleg over wat deze drie kernprincipes in de praktijk betekenen voor jou.

Persoonlijke begeleiding

Bij EVC Professionals geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding.

Ieder individu heeft unieke ervaringen en competenties, en daarom verdien jij een persoonlijke aanpak. Onze ervaren assesoren staan klaar om je bij elke stap van het EVC-traject te ondersteunen. We luisteren naar je, leren je kennen en stellen een traject op maat samen dat perfect aansluit bij jouw behoeften en ambities..

Onderzoek & portfolio

Een belangrijk onderdeel van het EVC-traject is het uitschrijven van je onderzoek en het samenstellen van je portfolio.

Dit kan een uitdagend proces zijn, maar bij EVC Professionals hoef je je geen zorgen te maken. Onze begeleiders helpen je bij het verzamelen en documenteren van bewijs van je vaardigheden en ervaringen, zodat jouw portfolio je competenties op de best mogelijke manier weerspiegelt.

Het totaalplaatje dat telt

Bij EVC Professionals kijken we niet alleen naar je werkervaring en competenties die specifiek zijn voor een bepaalde baan of functie. We kijken naar het totale plaatje.

Dat betekent dat we ook de waarde zien in jouw unieke talenten en vaardigheden die misschien niet direct gelinkt zijn aan een specifieke functie. Iedereen heeft iets bijzonders te bieden, en we vinden het belangrijk om dit te erkennen en te waarderen. Ons doel is om een volledig beeld te krijgen van wie jij bent en wat je kunt, zodat we je op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen in jouw EVC-traject.

Erkend EVC aanbieder

EVC Professionals is een erkende aanbieder van EVC-trajecten. Dit betekent dat onze procedures en diensten voldoen aan de nationale kwaliteitseisen voor het erkennen van eerder verworven competenties. We zijn erkend door het Nationaal Kenniscentrum EVC, een organisatie die de kwaliteit bewaakt van EVC-aanbieders in Nederland. Als erkende aanbieder, waarborgen we dat jouw ervaring en vaardigheden op een professionele, eerlijke en betrouwbare manier worden beoordeeld. Bij EVC Professionals kun je erop vertrouwen dat jouw ervaring telt en dat je de erkenning krijgt die je verdient.

Ontmoet ons team

Stuk tekst

Founder en directeur EVC Professionals

 

Michel havekes

michel-havekes-evc-autotechniek

Het maximale uit jezelf halen door je competenties en ervaringen te waarderen. Daar ga ik voor.

Wil je eerst meer informatie?

Je kan ons bellen via: +31 641467690 of je vult het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.