Ervaring in Fietstechniek: Jouw Vaardigheden Tellen

Je hebt al flink wat tijd doorgebracht aan het sleutelen aan fietsen, van basis onderhoud tot het oplossen van lastige problemen. Misschien ben je iemand die moeiteloos een band vervangt, remmen afstelt of een versnellingssysteem vlotjes in orde brengt. Jouw vaardigheden zijn echt belangrijk.

Misschien heb je geen officieel diploma, maar je wilt toch laten zien wat je allemaal kan. Wil je verder leren of gewoon erkend worden voor wat je al weet en kunt? Met een Ervaringscertificaat van EVC Professionals kan je jouw ervaring en vaardigheden officieel laten bevestigen. Laat zien wat je in huis hebt!

Voordelen van een EVC Procedure

Erkenning van je vaardigheden:

Door een EVC-traject binnen de fietstechniek te volgen, verkrijg je een officiële erkenning voor de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan in het werken met fietsen en aanverwante apparatuur. Dit kan je ondersteunen bij het bereiken van een nieuwe functie, het uitbreiden van je verantwoordelijkheden of het volgen van een verdere opleiding in je vakgebied.

Persoonlijke groei:

Het EVC-traject binnen de fietstechniek biedt je de kans om te reflecteren op wat je hebt geleerd en om nieuwe doelen te stellen voor je toekomst. Dit kan je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan het bevorderen van je carrière in het vakgebied van fietstechniek.

Tijdsbesparing:

ls je al veel ervaring en kennis hebt in je vakgebied, kan een EVC-traject je tijd besparen. In plaats van een volledige opleiding te volgen, kun je via een EVC-traject aantonen dat je al over de benodigde vaardigheden beschikt.

Financiële voordelen:

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden beschikbaar voor het volgen van een EVC-traject. Dit maakt het een kostenefficiënte manier om je ervaring en competenties officieel te laten erkennen.

Onze EVC Procedures fietstechniek

Wil je eerst meer informatie?

Je kan ons bellen via: +31 641467690 of je vult het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.