Heb je al jarenlang ervaring in de banden- en wielenbranche

Heb je al jarenlang ervaring in de banden- en wielenbranche, maar heb je niet het juiste diploma of certificaat om dit te bewijzen? Dan hebben we iets interessants voor jou: het Ervaringscertificaat voor de VACO d.m.v. EVC (Erkenning van Verworven Competenties).

Misschien werk je met banden en wielen, doe je onderhoud, reparaties, of zelfs complexere klussen zoals het (de)monteren en afstellen van onderdelen. Je vaardigheden en kennis zijn onmisbaar in deze branche.

Of je nu jouw kennis wil aantonen voor een vervolgopleiding, promotie of gewoon om te laten zien wat je waard bent, het Ervaringscertificaat voor de VACO d.m.v. EVC kan helpen. Laat jouw ervaring en vaardigheden officieel erkennen en laat zien wat je in huis hebt!

Onze EVC Procedures binnen de VACO

Bij EVC-Professionals erkennen en waarderen we de ervaring en de vaardigheden die jij al hebt opgebouwd. Via onze gestructureerde EVC-trajecten (Erkenning van Verworven Competenties) kunnen we de competenties die jij in de praktijk hebt ontwikkeld officieel erkennen en certificeren.

Ons unieke VACO-programma is specifiek ontworpen om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van ondersteltechniek te toetsen. We doen dit op vier verschillende niveaus:

  1. Niveau 1: Assistent Technicus onderstel Op dit niveau toetsen we jouw basiscompetenties op het gebied van ondersteltechniek. Als Assistent Technicus kijken we naar jouw vermogen om eenvoudige technische werkzaamheden uit te voeren onder begeleiding en jouw kennis van de fundamentele aspecten van ondersteltechniek.
  2. Niveau 2: Basis Technicus onderstel Als Basis Technicus onderstel kijken we naar jouw bekwaamheid in het uitvoeren van routineonderhoud en eenvoudige reparaties op een meer zelfstandige manier. Jouw vermogen om basisproblemen te diagnosticeren en op te lossen wordt hier beoordeeld.
  3. Niveau 3: Allround Technicus onderstel Als Allround Technicus onderstel verwachten we dat je complexere reparaties en onderhoud kunt uitvoeren. We beoordelen jouw kennis van geavanceerde technieken en jouw vermogen om te werken met minimale supervisie.
  4. Niveau 4: Technisch Specialist onderstel Op dit hoogste niveau toetsen we jouw diepgaande technische kennis en expertise in ondersteltechniek. Als Technisch Specialist onderstel moet je in staat zijn om complexe problemen te analyseren en op te lossen, en ook om leiding te geven aan technische projecten en teams.

Bij EVC-Professionals, geloven we in de waarde van jouw ervaring en vaardigheden. Ons doel is om deze op een eerlijke en transparante manier te erkennen, zodat je verder kunt groeien in jouw carrière.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Weet je het al, jij wilt verder en komt in aanmerking?

Wil je eerst meer informatie?

Je kan ons bellen via: +31 641467690 of je vult het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.